Denné menu - Fresh& Fried Martin | Turčania.sk

Denné menu – Fresh& Fried

Obedové menu od 23. októbra do 27. októbra 2017

Pondelok

Polievka: zemiaková kulajda
1.bratislavské bravčové stehno, knedľa (cib.,ces.,hrášok, zel.,uhor.,smot.)
2.kurací plátok na kari s hráškom, ½ ryža, ½ americké
3.halušky s kyslou smotanou a slaninou
4.kuracie soté s miešanou zeleninou, ryža

Utorok

Polievka: fazuľová biela
1.bravčový plátok na chrenovej omáčke, varené zemiaky
2.morčacie rezance florida, ryža
3.parené buchty s makom
4.bravčové v keli, varené zemiaky

Streda

Polievka: francúzska s mušličkami
1.chili con carne, ryža (hovädzie rezance,čili,pretlak,fazuľa)
2.kurací plátok na brokolicovej krémovej omáčke cestovina
3.prívarok z fazuľových strukov, varené zemiaky, vajce
4.bravčový špíz z marinovanej krkovičky, opekané zemiaky, uhorka

Štvrtok

Polievka: slovenská zemiaková s klobásou
1.kuchárska čiapka, ryža(kur platok,zem.placka,šunkovo-šampiňón omáčka
2.debrecínsky guľáš, knedľa
3.bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninou
4.bravčová fašírka s horčicovou omáčkou, varené zemiaky

Piatok

Polievka: boršč
1.bravčové stehno v nivovej omáčke so špargľou, halušky
2.kurací plátok na kaparovej omáčke, ½ ryža ½ hranolky
3.pečené buchty s lekvárom
4.cestovinový kurací šalát (cib., zel, pard.,uhorka, vajce, kečup, majon.)

Alergény

ZOZNAM ALERGÉNOV – Za každým jedlom je uvedé číslo alergénu ak ho jedlo obsahuje.
1. Obilniny obsahujúce lepok a ich výrobky,2. Kôrovce a ich výrobky,3. Vajcia a ich výrobky,4. Ryby a ich výrobky,5. Arašidy a ich výrobky,6. Sójové zrná a ich výrobky,7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy a ich výrobky, 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej.11. Sezamové semená a ich výrobky. 12. Oxid siričitý a siričitany 13. Vlčí bob a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a ich výrobky,7